Qui es pot resistir a un bistec de primera? I a una hamburguesa de 150 grams entre unes llesques de pa farcides amb tots els condiments que més ens agraden? A Carnisseria.cat tenim una predilecció per la vedella. Aquesta carn magra posseeix un gran poder nutricional; és un magatzem de vitamina B12 i una font de proteïnes de qualitat. És per això que és un aliment recomanable per a tothom, especialment infants i gent gran.
L’aliment amb més varietats de noms de talls
La vedella té una gamma de productes molt àmplia i cada peça ofereix infinites possibilitats. Avui et portem algunes idees perquè aconsegueixis construir plats variats, equilibrats i sobretot deliciosos.

- El coll de la vedella és una zona melosa i gustosa, especialment adequada per cuinar brous i estofats a cocció lenta.
- El llom o la mitjana són magres, tendres i melosos. Si ho poses a la brasa mentre escalives verdures variades aconseguiràs un plat complet d’allò més gustós i saludable.
- El filet és una de les zones més tendres de la vedella. Algunes de les possibilitats de presentació que ofereix són tan gourmet com el bistec tàrtar, el carpaccio o el rosbif.
- Si ets dels que gaudeix amb una textura gelatinosa has de provar d’introduir carn de la cua de la vedella en els teus estofats o escudella. Donarà un toc molt melós i gustós a les teves receptes.
- El costellam ofereix una carn fibrosa que funciona molt bé cuinada a la brasa. D’aquesta en surt el xurrasco o la tira.
- Les galtes són tendres i meloses. Per gaudir-les al 100% necessites invertir temps en una cocció llarga i lenta al forn.
Lot de Vedella
Si tot i les nostres recomanacions, encara et costa decidir, sempre tens l’opció d’adquirir el Lot de Vedella de la nostra botiga online. Amb aquesta opció podràs tastar diverses peces i tota la carn serà de qualitat!