Una calçotada diferent. Més lleugera, sense perdre l’essència.

20/03/23 | Calçotada

Calçotada modernitzada

Estem en plena època de calçots i segur que molts de vosaltres ja heu celebrat la primera calçotada amb els amics o amb la família. Com que sabem que no serà l’última, us portem una calçotada modernitzada per sortir una mica del tradicional.

Tradicionalment, la calçotada consisteix a cuinar els calçots al carbó i servir-los amb salsa de romesco i seques. Però, actualment, moltes persones estan buscant alternatives a la tradicional calçotada amb opcions per a tots els tipus de dietes o opcions més modernes per gaudir d’aquesta deliciosa temporada.

Alternatives per a una digestió lleugera

Una de les opcions més lleugeres és optar per una versió sense les seques, sense perdre l’essència i el sabor tradicional de la calçotada. Una idea seria menjar els calçots acompanyats de verdures a la brasa com les carxofes o els pebrots escalivats. D’aquesta manera es pot gaudir dels sabors tradicionals de la calçotada, però assegurant-he de pair bé el gran àpat. Ep! Afegiu les patates al caliu amb sal i pebre per fer-ho rodó.

El que més ens agrada: la carn

Estareu pensat… i la carn!? Per una calçotada modernitzada podeu optar per altres tipus de carn per acompanyar els calçots i la salsa romesco. El pollastre a la brasa és una opció excel·lent, ja que és una carn més magra i lleugera, o unes quantes botifarres extra, que agraden a tothom, petits i grans! Pels més valents podeu optar per uns bons entrecots de vaca Premium de Carns Milà.

Si encara no heu celebrat cap calçotada o en celebreu una ben aviat, aquestes variacions de “calçotada moderna” la faran diferent, sense haver de renunciar a la seva essència i així poder gaudir d’un dia amb els amics i la família. Els sabors tradicionals de la calçotada no es perden, però hi afegim unes opcions més digestives i aptes per a moltes dietes.

I les teves calçotades, com són? Des de Carnisseria.cat us animen a provar noves opcions per fer d’una calçotada “qualsevol”, la millor calçotada!

La meva cistella