Si alguna vegada has pensat a fer el fricandó de vedella com el feia la iaia, nosaltres t’ho posem fàcil! Amb el nostre paquet de 500 g de fricandó de vedella filetejat podràs fer un plat que obrirà la gana a tothom. La Clara Simó s’ha posat als fogons i ens ha cuinat aquesta recepta tan bona i senzilla de preparar.
Ingredients pel fricandó:
- Fricandó de vedella
- 1 ceba grossa
- 2 tomàquets
- Vi ranci
- Herbes (llorer, farigola i romaní)
- Sal
- Brou
- Bolets variats
- Picada: galetes, fruits secs torrats i xocolata negra
Elaboració del plat:
Agafem els fillets de fricandó i els enfarinem per després fregir-los i reservar-los. Triturem una ceba grossa i 2 tomàquets i ho sofregim. Afegim el vi ranci, les herbes i un polsim de sal al sofregit. Una vegada s’hagi evaporat afegim el fricandó i el brou. Ho deixem cuinar fins que la carn sigui tendra.
Mentrestant, farem una picada amb algunes galetes, fruits secs torrats i xocolata negra, per afegir un punt dolç. Afegim a la paella els bolets i la picada i ho deixem reposar uns 5 minuts més. I ja és llest per servir!
Al nostre Instagram @carnisseria.cat trobaràs el vídeo de la recepta on la Clara Simó, @clarafogons prepara aquest fricandó de vedella.
Nosaltres ens encarreguem que tinguis la millor peça de carn perquè tu només hagis de posar-te el davantal i a cuinar! Aquest fricandó tan gustós i tendre no deixarà indiferent a ningú.
Bon profit!