Fricandó de vedella, una recepta de tota la vida!

22/05/23 | Receptes, Vedella

Si alguna vegada has pensat a fer el fricandó de vedella com el feia la iaia, nosaltres t’ho posem fàcil! Amb el nostre paquet de 500 g de fricandó de vedella filetejat podràs fer un plat que obrirà la gana a tothom. La Clara Simó s’ha posat als fogons i ens ha cuinat aquesta recepta tan bona i senzilla de preparar.

 Ingredients pel fricandó:

  • Fricandó de vedella
  • 1 ceba grossa
  • 2 tomàquets
  • Vi ranci
  • Herbes (llorer, farigola i romaní)
  • Sal
  • Brou
  • Bolets variats
  • Picada: galetes, fruits secs torrats i xocolata negra

Elaboració del plat:

Agafem els fillets de fricandó i els enfarinem per després fregir-los i reservar-los. Triturem una ceba grossa i 2 tomàquets i ho sofregim. Afegim el vi ranci, les herbes i un polsim de sal al sofregit. Una vegada s’hagi evaporat afegim el fricandó i el brou. Ho deixem cuinar fins que la carn sigui tendra.

Mentrestant, farem una picada amb algunes galetes, fruits secs torrats i xocolata negra, per afegir un punt dolç. Afegim a la paella els bolets i la picada i ho deixem reposar uns 5 minuts més. I ja és llest per servir!

Al nostre Instagram @carnisseria.cat trobaràs el vídeo de la recepta on la Clara Simó, @clarafogons prepara aquest fricandó de vedella.

Nosaltres ens encarreguem que tinguis la millor peça de carn perquè tu només hagis de posar-te el davantal i a cuinar! Aquest fricandó tan gustós i tendre no deixarà indiferent a ningú.

Bon profit!

La meva cistella