Mandonguilles, que són de bones! La Clara Simó ha cuinat una recepta de mandonguilles amb sípia que ens ha deixat bocabadats. Te l’expliquem!
Per aquest plat farem servir el preparat de carn picada que pots trobar a la nostra web i pots escollir entre fer les mandonguilles amb carn de vedella o mixta, barreja entre carn de vedella i de porc. Aquí tens el llistat d’ingredients i el pas a pas de com fer-ho.
Ingredients per a les mandonguilles:
- 2 llesques de pa de motlle sense crosta
- Llet
- 500 g de carn picada (de vedella o mixta)
- All en pols
- Sal
- Julivert fresc
- 1 ou
- 1 sèpia grossa
- Brou
- 1 ceba grossa
- 1 tomàquet
- 1 got de vi ranci
- 1 fulla de llorer
Elaboració del plat:
Mullem les dues llesques de pa de motlle amb llet. Barregem la carn amb all, sal, julivert i l’ou i afegim el pa escorregut. Fem boletes, de la mida que més ens agradi, les sofregim i reservem. Al mateix oli, fregim la sípia i la retirem.
Sofregim la ceba, el tomàquet, el llorer i el vi a la mateixa paella. Hi afegim la sípia, les mandonguilles i el brou. Ho deixem fer “xup-xup” fins que la sípia sigui tendra, hi afegim els pèsols, ho deixem reposar 5 minuts i ho servim.
T’ho assegurem: no et podràs resistir a cuinar-la! Al nostre Instagram @carnisseria.cat trobaràs el vídeo de la recepta cuinat per la Clara Simó, @clarafogons.
Entra i remena! A les nostres xarxes sempre us mantenim al dia amb idees, informació i curiositats per seguir una dieta equilibrada i rica en vitamines!
Bon profit!