Avui us presentem un plat que combina la suavitat del llom de porc amb el sabor dolç i lleugerament àcid de les prunes, creant una explosió de sabors al vostre paladar.
És ideal per a una ocasió especial o simplement per gaudir d’un àpat reconfortant en família.
Ingredients per a 4 persones
- 1 kg de llom de porc tallat de Carns Milà
- 200 g de prunes seques sense os
- 1 cullerada de mostassa Dijon
- 2 cullerades de mel
- 2 cullerades d’oli d’oliva
- 2 cullerades de vinagre de sidra
- 2 dents d’all picat
- 1 branca de romaní
- Sal i pebre al gust
Instruccions pel llom de porc al forn amb prunes:
- Preescalfar el forn a 180ºC.
- En una paella gran, escalfar una cullerada d’oli d’oliva i daurar el llom de porc tallat per tots els costats. Retirar del foc i reservar.
- A la mateixa paella, afegir una altra cullerada d’oli d’oliva i saltejar les prunes seques fins que s’hidratin lleugerament.
- En un bol petit, barrejar la mostassa, la mel, el vinagre de sidra, els grans d’all picat, el romaní, la sal i el pebre per fer la marinada.
- Col·locar el llom de porc en una safata per a forn i pintar-lo amb la marinada, assegurant-nos que estigui ben cobert per tots costats.
- Col·locar les prunes hidratades al voltant del llom de porc.
- Coure al forn durant 40-45 minuts, o fins que el llom de porc estigui cuit a punt.
- Un cop cuit, deixar reposar el llom de porc durant uns minuts abans de tallar-lo en talls gruixuts.
- Servir el Llom de porc al forn amb prunes al costat i gaudir d’aquesta delícia!
Aquest plat és perfecte per sorprendre els vostres convidats amb una combinació única de sabors. Animeu-vos a provar-lo i segur que es convertirà en un clàssic del vostre receptari.
Remena la nostra web i descobreix tots els productes que oferim a carnisseria.cat.