Llom de porc al forn amb prunes, un contrast de sabors!

7/08/23 | Receptes

Avui us presentem un plat que combina la suavitat del llom de porc amb el sabor dolç i lleugerament àcid de les prunes, creant una explosió de sabors al vostre paladar.

És ideal per a una ocasió especial o simplement per gaudir d’un àpat reconfortant en família.

Ingredients per a 4 persones

  • 1 kg de llom de porc tallat de Carns Milà
  • 200 g de prunes seques sense os
  • 1 cullerada de mostassa Dijon
  • 2 cullerades de mel
  • 2 cullerades d’oli d’oliva
  • 2 cullerades de vinagre de sidra
  • 2 dents d’all picat
  • 1 branca de romaní
  • Sal i pebre al gust

Instruccions pel llom de porc al forn amb prunes:

  1. Preescalfar el forn a 180ºC.
  2. En una paella gran, escalfar una cullerada d’oli d’oliva i daurar el llom de porc tallat per tots els costats. Retirar del foc i reservar.
  3. A la mateixa paella, afegir una altra cullerada d’oli d’oliva i saltejar les prunes seques fins que s’hidratin lleugerament.
  4. En un bol petit, barrejar la mostassa, la mel, el vinagre de sidra, els grans d’all picat, el romaní, la sal i el pebre per fer la marinada.
  5. Col·locar el llom de porc en una safata per a forn i pintar-lo amb la marinada, assegurant-nos que estigui ben cobert per tots costats.
  6. Col·locar les prunes hidratades al voltant del llom de porc.
  7. Coure al forn durant 40-45 minuts, o fins que el llom de porc estigui cuit a punt.
  8. Un cop cuit, deixar reposar el llom de porc durant uns minuts abans de tallar-lo en talls gruixuts.
  9. Servir el Llom de porc al forn amb prunes al costat i gaudir d’aquesta delícia!

Aquest plat és perfecte per sorprendre els vostres convidats amb una combinació única de sabors. Animeu-vos a provar-lo i segur que es convertirà en un clàssic del vostre receptari.

Remena la nostra web i descobreix tots els productes que oferim a carnisseria.cat.

La meva cistella