Carbassons farcits de carn picada de vedella. Fets amb un tres i no res!

28/08/23 | Receptes

Els Carbassons farcits de carn picada de vedella són una autèntica delícia que ens recorda a l’aroma i sabor dels menjars casolans. Aquest plat és perfecte per a tota la família, ja que combina la tendresa del carbassó amb la suculenta carn de vedella, creant una harmonia de sabors en cada plat.

Avui, compartim amb vosaltres aquesta recepta senzilla i exquisida que segur que es convertirà en un èxit a la vostra taula.

Ingredients pels carbassons farcits per a 4 persones:

  • 4 carbassons mitjans
  • 500 g de carn picada de vedella
  • 1 ceba mitjana, picada finament
  • 2 grans d’all, picats
  • 1 pebrot vermell, picat
  • 1/2 tassa de pa ratllat
  • 1/4 de tassa de llet
  • 1 ou batut
  • 2 cullerades de julivert fresc, picat
  • 1 culleradeta de farigola seca
  • 1/2 culleradeta de pebre vermell dolç
  • Sal i pebre al gust
  • 2 cullerades d’oli d’oliva

Instruccions:

  1. Preescalfar el forn a 180 °C.
  2. Tallar la part superior dels carbassons i buidar-los amb cura, retirant les llavors i deixant una capa de polpa al voltant dels marges.
  3. En una paella gran, escalfar una cullerada d’oli d’oliva i saltar la ceba, l’all i el pebrot fins que estiguin tendres.
  4. Afegir la carn picada de vedella a la paella i coure fins que estigui ben daurada i cuita.
  5. En un bol, barrejar el pa ratllat amb la llet i deixar-ho reposar uns minuts fins que es formi una pasta.
  6. Afegir la pasta de pa ratllat a la carn picada i remenar fins que estigui ben integrada.
  7. Incorporar l’ou batut, el julivert, la farigola, el pebre vermell dolç, la sal i el pebre, i continuar remenant fins que tots els ingredients estiguin ben combinats.
  8. Farcir els carbassons amb la mescla de carn picada i col·locar-los en una safata per a forn.
  9. Regar els carbassons amb una cullerada d’oli d’oliva i coure al forn durant uns 25-30 minuts o fins que estiguin tendres i daurats per damunt.
  10. Servir els carbassons farcits de carn picada de vedella calents, acompanyats d’una amanida fresca o arròs blanc.

Aquests “Carbassons farcits de carn picada de vedella” són una opció ideal per un àpat nutritiu i diferent. La combinació dels suaus carbassons amb la carn de vedella farcida és simplement irresistible. A més, aquesta recepta és fàcil de preparar, de manera que podeu gaudir d’un plat casolà i deliciós en poc temps.

Sorpreneu els vostres convidats amb aquesta proposta exquisida i feu que el vostre sopar sigui tot un èxit. Bon profit!

Remena la nostra web i descobreix tots els productes que oferim a carnisseria.cat.

La meva cistella