L’espatlla de xai és un plat que es presta a la perfecció per a la preparació de plats d'alta gastronomia. Avui, us presentem una recepta irresistible: Espatlla de Xai al Forn amb Herbes Aromàtiques. Aquest plat combina la tendresa del xai amb les notes aromàtiques de...
El blog de la carnisseria
Carbassons farcits de carn picada de vedella. Fets amb un tres i no res!
Els Carbassons farcits de carn picada de vedella et sorprendran!
Llom de porc al forn amb prunes, un contrast de sabors!
Recepta de llom de porc al forn amb prunes.
Mandonguilles amb sípia, per llepar-se els dits!
Descobreix la deliciosa recepta de mandonguilles amb sípia que et farà llepar-te els dits. La Clara Simó comparteix els detalls d’aquest plat sorprenent. Per a les mandonguilles, pots utilitzar el preparat de carn picada disponible a la nostra pàgina web, amb opcions de carn de vedella o mixta de vedella i porc.
Fricandó de vedella, una recepta de tota la vida!
Descobreix la recepta tradicional del fricandó de vedella i gaudeix d’un plat que obrirà l’apetit de tothom. Amb el nostre paquet de 500g de fricandó de vedella filetejat, pots preparar aquesta deliciosa recepta de manera fàcil. La Clara Simó comparteix una versió senzilla de la recepta i ha cuinat el plat amb èxit.
La importància de la carn en la dieta dels esportistes
Per als esportistes, les diferents carns són opcions saludables per a mantenir una dieta equilibrada i proporcionar al cos els nutrients necessaris per a mantenir-se en forma. Tot i això, les carns magres són una opció especialment recomanable per a mantenir un pes saludable.
Coneix les carns magres i els seus beneficis
Les carns magres són una gran font de proteïna de qualitat sense excés de greix. Aquesta carn és menys calòrica i té menys greix saturat i ajuda a controlar el pes i a prevenir malalties cardíaques.
Una calçotada diferent. Més lleugera, sense perdre l’essència.
Alternatives a la tradicional calçotada amb opcions per a tots els tipus de dietes o opcions més modernes per gaudir d’aquesta deliciosa temporada. Variacions de “calçotada moderna” que la faran diferent, sense haver de renunciar a la seva essència
Carn vermella i carn blanca. Quines són les diferències?
Tant les carns vermelles com les blanques suposen una excel·lent aportació de proteïnes d'alta qualitat pel cos humà. Per aquest motiu, el seu consum és important de cara a mantenir una dieta equilibrada. A més, aporten minerals i vitamines essencials per al bon...
Aprofita al màxim cada peça de Vedella
Qui es pot resistir a un bistec de primera? I a una hamburguesa de 150 grams entre unes llesques de pa farcides amb tots els condiments que més ens agraden? A Carnisseria.cat tenim una predilecció per la vedella. Aquesta carn magra posseeix un gran poder nutricional;...