Tant les carns vermelles com les blanques suposen una excel·lent aportació de proteïnes d'alta qualitat pel cos humà. Per aquest motiu, el seu consum és important de cara a mantenir una dieta equilibrada. A més, aporten minerals i vitamines essencials per al bon...
El blog de la carnisseria
Aprofita al màxim cada peça de Vedella
Qui es pot resistir a un bistec de primera? I a una hamburguesa de 150 grams entre unes llesques de pa farcides amb tots els condiments que més ens agraden? A Carnisseria.cat tenim una predilecció per la vedella. Aquesta carn magra posseeix un gran poder nutricional;...
Receptes per treure-li el màxim partit al Lot de Nadal de Carns Milà
Aquest any, el lot especial festes ve ben carregat per triomfar amb la cuina nadalenca. Al lot hi trobaràs part dels ingredients necessaris per elaborar la tan típica escudella, un ànec sencer i un rodó de l’espatlla de vedella.
Un futur més sostenible per a l’alimentació
A Carns Milà som conscients que hem de cuidar el planeta que ens envolta, i fer petits canvis a nivell d’empresa, posar de la nostra part per sumar per construir camí cap a un món més respectuós i sostenible amb el medi ambient. Així doncs, hem decidit integrar accions de sostenibilitat per tal de reduir la nostra petjada de carboni.
Celebrem el 8 de març acostant-nos a la paritat
Un dia com avui, posem en valor el paper de la dona i l’auge del sector femení en empreses les quals abans ni es concebia tenir-hi dones en plantilla.
Receptes de croquetes per triomfar
Els plaers més grans de la vida són coses petites, com ara les croquetes! El passat 16 de gener vam celebrar el Dia Internacional de la Croqueta amb dues receptes que li farien caure la bava a qualsevol #croquetalover de mena: de calçots amb cansalada ibèrica i de xai amb ceba confitada.
Categories dels pernils ibèrics
En aquest post us expliquem com veure si el pernil és ibèric i us expliquem les quatre categories i els quatre colors que existeixen.
Cube roll, el tall premium de l’entrecot
L’entrecot premium de la temporada gastronòmica de l’estiu té un nom: Cube Roll, també conegut com Rib Eye. Des de Black Angus a Rubia Gallega, al catàleg de Milà.
Com servir una bona taula d’embotits
Quan tens convidats, festes o celebracions, preparar una taula d’embotits és una molt bona idea. Nosaltres us donem algunes idees per servir una magnífica taula d’embotits.
Carns Milà elimina els sulfits per una alimentació saludable
Avui en dia els consumidors som cada cop més conscients de la necessitat de tornar als productes naturals, per aquesta raó Carns Milà aposta per una alimentació sense sulfits.