Espatlla de xai amb escalunyes i pastanagues

1 ració

25,50

2 en estoc

Pes: 600 gr
Format: 1 ració

Escalfar i a punt per menjar

  • Forn: Escalfar el forn a 170 °C i en una safata de forn, posar la peça de carn. Passats uns 15 minuts, quan es comenci a torrar, incorporar la guarnició i el suc pel damunt de la peça de carn. Deixar 5 minuts més de temps al forn perquè escalfi tot el conjunt.

* L’article s’enviarà descongelat i amb una caducitat de 15 dies des de la sortida de la fàbrica.

2 en estoc

Espatlla de xai amb escalunyes i pastanagues

1 ració

Pes: 600 gr
Format: 1 ració

Escalfar i a punt per menjar

  • Forn: Escalfar el forn a 170 °C i en una safata de forn, posar la peça de carn. Passats uns 15 minuts, quan es comenci a torrar, incorporar la guarnició i el suc pel damunt de la peça de carn. Deixar 5 minuts més de temps al forn perquè escalfi tot el conjunt.

* L’article s’enviarà descongelat i amb una caducitat de 15 dies des de la sortida de la fàbrica.

25,50

2 en estoc

La meva cistella